Over Ons

 

Wij zijn Methorst Bouwadvies, wij hebben jarenlange ervaring opgedaan op architectenbureaus en bij aannemers. Door de combinatie van esthetisch gevoel en praktische kennis, voelen wij ons als een vis in het water in de bouwwereld. En dat maakt ons uniek.Methorst Bouwadvies

Wij begrijpen dus wat een architect wil en wat de praktische overwegingen zijn van een aannemer. Wij bevinden ons op bekend terrein in elk bouwtraject.
De werkzaamheden van onze bouwkundig tekenaar bestaat uit het volledig aanvragen van bouwvergunningen en het volledig uitwerken van ontwerp tot en met de werktekening, die gebruikt wordt tijdens de bouw.
De bestekschrijver bij Methorst Bouwadvies verplaatst zich in de bouwvisie van de opdrachtgever en schrijft dan ook een bestekboek waar alle wensen en voorwaarden die de opdrachtgever stelt aan het project.

De bouwbegeleiding omvat alles van een bouwproject waar een opdrachtgever mee te maken krijgt, vanaf het moment dat de aannemer in beeld komt. De aanbesteding, kostenbewaking, planningbewaking, kwaliteitbewaking en het begeleiden tijdens de bouw en alles wat daar omheen hangt, behoren tot de werkzaamheden van bouwbegeleiding. Hierin staan wij de opdrachtgever bij zodat deze zich prettig voelt bij het bouwen en zich niet alleen voelt staan bij het nemen van beslissingen.